REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: PREDOVIĆ I PAVLOVIĆ “UTIŠALI” BJELOPOLJSKO JEDINSTVO, “POKER” PIONIRA NA STAROM AEORODROMU, SIGURNA POBJEDA KADETA NAD OTRANT-OLIMPIKOM

Selekcije fudbalskog kluba Igalo 1929 ostvarile su stoprocentan učinak u prvom kolu omladinske, kadetske i pionirske lige Crne Gore.

*** OMLADINCI ***

Selekcija omladinaca pod vođstvom trenera Dejana R Perovića i Krsta Perovića ostvarila je veliku pobjedu na gostovanju u Bijelom Polju protiv ekipe Jedinstva, a krajnji rezultat bio je 1:2.

Sadržajnom igrom i dobrim akcijama Igaljani su stigli do zaslužene pobjede, a golove za naš tim postigli su povratnici u redovima Igala 1929, Nikola Predović u 65 i Vladimir Pavlović u 68. minutu, domaćin je samo ublažio poraz u 89. minutu preko kapitena Pavla Božovića.

U narednom 2. kolu Druge omladinske lige Crne Gore, izabranici Dejana R Perovića dočekuju ekipu Jezera iz Plava.

*** KADETI ***

U 1. kolu Druge kadetske lige Crne Gore, izabranici Miloša Grbića i Srđana Mandića ostvarili su veliku pobjedu na domaćem terenu protiv ekipe Otrant-Olimpika iz Ulcinja, a konačan rezultat bio je 3:1.

Odličnom taktikom Igaljani su nametnuli željeni ritam i već u 10. minutu došli do zasluženog vođstva preko brzonogog Srđana Lera, povratnika u redovima Igala 1929.

Tim iz Ulcinja predvođen trenerom Mehmedom Divanovićem pokušavao je preko kapitena Liburna Lazoje da dođe do izjednačenja, ali je sjajni mladi golman Igala 1929, Dragan Tripković u par navrata odlično reagovao.

Ipak, u 32. minutu Ulcinjani dolaze do izjednačenja nakon smušenosti u kaznenom prostoru domaćina, a strijelac je bio kapiten Liburn Lazoja.

U drugom poluvremenu, Igaljani su pojačali ritam, a u 73. minutu ponovo došli do vođstva preko kapitena Dragana Kilibarde,

Konačan rezultat u 85. minutu postavlja vezista Neđeljko Tomašević nakon dobre akcije i efektne realizacije.

U narednom 2. kolu Druge kadetske lige Crne Gore, izabranici Miloša Grbića gostuju u Kotoru, a protivnik je ekipa Bokelja.

*** PIONIRI ***

U 1. kolu Pionirske lige Crne Gore, izabranici Mihaila Vujačića i Mila Đurkovića savladali su ubjedljivom pobjedu na gostovanju na Starom Aerodromu, ekipu Dečića rezultatom 1:4.

Sjajnom igrom Igaljani su u potpunosti dominirali terenom, a golove za naš tim postigli su Vidak Božović u 10, Mirko Daković u 18, Matija Bjeletić u 32 i Mihailo Ašanin u 38. minutu susreta, dok je jedini pogodak za domaćina postigao Aleksander Đokaj u 68. minutu.

U narednom 2. kolu Pionirske lige Crne Gore, izabranici Mihaila Vujačića i Mila Đurkovića na svom terenu dočekuju ekipu Koma iz Podgorice.

12 Augusta, 2024

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *