REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: U REŽIJI PAVLOVIĆA I BIJELIĆA DO NOVE POBJEDE OMLADINACA, SJAJNA IGRA I SIGURNA POBJEDA PIONIRA, PORAZ KADETA U PETNJICI

Selekcije fudbalskog kluba Igalo 1929 ostvarile su dvije pobjede i jedan poraz u drugom kolu omladinske, kadetske i pionirske lige Crne Gore.

*** OMLADINCI ***

Selekcija omladinaca pod vođstvom trenera Dejana R Perovića i Krsta Perovića ostvarila je novu pobjedu, a ovog puta, na domaćem terenu, savladana je ekipa Jezera iz Plava rezultatom 2:0.

Sjajnom igrom Igaljani su u potpunosti zasluženo savladali tim iz Plava, a golove za naš tim postigli su Vladimir Pavlović u 53 i kapiten Rajko Bijelić u 89. minutu susreta.

U narednom 3. kolu Druge omladinske lige Crne Gore, izabranici Dejana R Perovića gostuju u Kotoru, a protivnik je ekipa Bokelja.

*** KADETI ***

U 2. kolu Druge kadetske lige Crne Gore, izabranici Miloša Grbića i Srđana Mandića poraženi su na gostovanju od ekipe Petnjice minimalnim rezultatom 1:0.

Pokušavali su Igaljani da kroz pas igru dođu do gola domaćina, ali falio je sportske sreće.

Jedini pogodak postigao je Ensar Agović u 1. minutu susreta.

U narednom 3. kolu Druge kadetske lige Crne Gore, izabranici Srđana Mandića i Miloša Grbića dočekuju ekipu Petrovca.

*** PIONIRI ***

U 2. kolu Pionirske lige Crne Gore, izabranici Mihaila Vujačića i Mila Đurkovića savladali su kvalitetnu ekipu Koma iz Podgorice minimalnim rezultatom 1:0.

Sjajnom igrom, mladi “matadori” su još jednom pokazali raskošan talenat, a kao plod dobre igre nagrađeni su minimalnom, ali zasluženom pobjedom.

Gol odluke pao je u 4. minutu susreta, a na sjajnu nabačenu loptu Blagoja Kulinovića odlično je reagovao napadač Matija Bjeletić za veliko slavlje u taboru Igaljana.

U narednom 3. kolu Pionirske lige Crne Gore, izabranici Mihaila Vujačića gostuju u Podgorici, a protivnik je ekipa Stari Aerodrom.

19 Augusta, 2024

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *