REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: MAJSTORIJA PAVLOVIĆA ZA LIDERSKU POZICIJU, “POKER” KADETA PROTIV PETROVCA, PIONIRI SJUTRA PROTIV STAROG AERODROMA

Selekcije kadeta i omladinaca fudbalskog kluba Igalo 1929 ostvarile su pobjede na domaćem, odnosno gostujućem terenu, dok je utakmica selekcije pionira Igala 1929 zakazana za sjutra u Podgorici.

*** OMLADINCI ***

U okviru 3. kola Druge Omladinske lige Crne Gore izabranici Dejana R Perovića i Krsta Perovića savladali su u bokeljskom derbiju ekipu Bokelja iz Kotora minimalnim rezultatom 0:1.

Kvalitetnom igrom od samog starta meča Igaljani su u potpunosti minimalno, ali sasvim zasluženo slavili na gostovanju u Kotoru i time zauzeli lidersku poziciju.

U 82. minutu sjajna akcija Igaljana krunisana je efektnim pogodkom Vladimira Pavlovića na asistenciju Uroša Čenića.

U narednom 4. kolu izabranici Dejana R Perovića i Krsta Perovića dočekuju ekipu Otrant-Olimpika iz Ulcinja.

*** KADETI ***

U okviru 3. kola Druge Kadetske lige Crne Gore izabranici Srđana Mandića i Miloša Grbića su savladali ekipu Petrovca ubjedljivim rezultatom 4:1.

Sjajnom igrom Igaljani su u potpunosti opravdali ulogu favorita i sa četiri pogodka u mreži Vasilija Božovića ostvarili drugu ovosezonsku pobjedu.

Golove za naš tim postigli su Petar Petrović u 6, Branko Krivokapić u 19, Ognjen Pavićević u 40 i Teodor Šijačić u 41. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Maksim Miranović u 56. minutu susreta.

U narednom 4. kolu izabranike Srđana Mandića i Miloša Grbića očekuje novi izazov, a ovog puta protivnik je ekipa Polet Stars-a iz Nikšića.

*** PIONIRI ***

U okviru 3. kola Pionirske lige Crne Gore, izabranici Mihaila Vujačića i Mila Đurkovića sjutra gostuju ekipi Starog Aerodroma.

Susret je zakazan u 10 časova na pomoćnom stadionu “FK Budućnost”.

24 Augusta, 2024

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *