VELIKA POBJEDA IGALJANA: FK IGALO 1929 – FK IBAR (ROŽAJE) 3:2 (1:2)

Fudbaleri Igala 1929 savladali su u susretu 11. kola 2.CFL ekipu Ibra iz Rožaja rezultatom 3:2.

Na teškom terenu, Igaljani su na kraju zasluženo slavili na svom terenu i time ostvarili jako važna tri boda.

U prvom poluvremenu Igaljani su nametnuli željeni ritam, a nakon sjajne akcije u 12. minutu stigla je i nagrada kada je vezista Aldin Adžović odlično pronašao iskusnog Borisa Došljaka koji je uz pomoć odbrambenog igrača gostiju, Stefana Puletića postigao pogodak.

Kvalitetna ekipa Ibra iz Rožaja pokazala se kao dobar protivnik, a nakon smušenosti domaće odbrane u 23. minutu izabranici Ivice Ćulafića su došli do izjednačenja, a strijelac je bio Mirzet Murić.

U 38. minutu gosti su došli do vodstva, a svoj drugi pogodak na meču postiže Mirzet Murić.

U drugom poluvremenu, Igaljani su krenuli ofanzivnije ka’ golu gostiju, diktirali tempo i pokušavali da što prije anuliraju prednost gostiju, a nagrada je stigla u 85. minutu kada je štoper, Jovan Mugoša odlično centrirao, a na pravom mjestu našao se odlični Boris Došljak koji glavom “matira” istrčalog golmana gostiju, Rajka Boljevića.

U nadoknadi vremena Igaljani su došli do novog vodstva i ispostaviće se konačnog rezultata utakmice. U kaznenom prostoru oboren je korpulentni napadač, Faver Ramirez kojeg je prethodno oborio Stefan Puletić, a glavni arbitar susreta, Luka Pejović ispravno pokazuje na bijelu tačku.

Siguran realizator sa 11 metara bio je vezista, Aldin Adžović koji postiže svoj treći pogodak u dresu Igala 1929.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda izabranika Marka Šćepanovića koje u narednom kolu očekuje novi izazov, a protivnik našem timu biće ekipa Iskre iz Danilovgrada.

6 Oktobra, 2024

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *