PODJELA BODOVA U ULCINJU: FK OTRANT-OLIMPIK (ULCINJ) – FK IGALO 1929 1:1 (0:1)

Fudbaleri Igala 1929 odigrali su neriješeno u susretu 6. kola 2.CFL protiv ekipe Otrant-Olimpika iz Ulcinja rezultatom 0:1.

U prvom poluvremenu Igaljani su bili dominantni u odnosu na protivnika, propustili nekoliko stopostotnih prilika od kojih izdvajamo i jedanaesterac u 36.minutu kada je golman domaćih, Mećikukić odbranio udarac napadača Bobana Đorđevića.

Nagrada za dobru igru stigla je samo par minuta kasnije, a na odličnu asistenciju Balše Radovića efektan pogodak postiže japanac Yu Horike sa oko 20 metara od gola protivnika za veliko slavlje u taboru Igaljana.

U drugom poluvremenu domaćin je krenuo na sve ili ništa, a u 55.minutu stiglo je i izjednačenje, a gol je postigao napadač Vlado Gajić.

Sumnjiva situacija desila se 60.minutu kada su Igaljani postigli pogodak iz nepostojećeg ofsajda jer je Đorđević bio tačno na liniji ofsajd zamke, ali je pomoćni arbitar signalizirao glavnom arbitru ofsajd što je Laličić i uvažio.

U 90.minutu domaćin je mogao do pogodka, ali je iskusni Dražen Ajković pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Sve u svemu, dobra predstava izabranika Ivana Brnovića koje u narednom 7. kolu 2.CFL očekuje novi izazov, a ovoga puta Igaljani će biti domaćini ekipi Mladosti iz Donje Gorice.

20 rujna, 2022

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)