PORAZ IGALJANA: FK IGALO 1929 – FK BOKELJ (KOTOR) 0:1 (0:0)

Fudbaleri Igala 1929 poraženi u susretu 9. kola 2.CFL od ekipe Bokelja minimalnim rezultatom 0:1.

U prvom poluvremenu i jedna i druga ekipa stvarala je šanse.

Gosti su dva puta došli u prilici za postizanje pogodka preko Babe Musaha Alhassana, ali je mladi čuvar mreže Igala 1929, Aleksandar Kulinović pravovremeno intervenisao.

Igaljani su diktirali tempo, a odlična šansa bila je u 20.minutu kada je argentinac Agustin Cordoba snažno šutirao sa oko 20 metara od gola gostiju i pogodio stativu.

Par minuta kasnije, nova prilika za Igaljane, ali ovog puta snažan šut iskusnog Nemanje Vlahovića završava tik iznad prečke Spasojevićevog gola.

U 53.minutu Igaljani su mogli do vođstva, ali šut Bojana Kopitovića u zadnjem trenutku spašava štoper Kotorana, Nebojša Obradović.

Sporan detalj na utakmici desio se u 64.minutu kada je arbitar Nikola Vođević pokazao na bijelu tačku na šta su domaći igrači kao i publika bili izrevoltirani odlukom.

Siguran realizator sa bijele tačke bio je Jovan Popović.

Iako su od 65.minuta ostali sa igračem manje, Igaljani su stvorili 4 stopostotne šanse za postizanje pogodka preko Balše Radovića, Mijodraga Koprivice, ali je bravurozno intervenisao glavni čuvar mreže Kotorana, Stefan Spasojević.

Izabranike Ivana Brnovića u narednom 10. kolu 2.CFL očekuje novi izazov, a protivnik Igaljanima biće ekipa Nikšića.

10 listopada, 2022

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)