PODJELA BODOVA NA “SOLILIMA”: FK IGALO 1929 – FK ZETA (GOLUBOVCI) 1:1 (0:0)

Fudbaleri Igala 1929 odigrali su neriješeno u susretu 21. kola 2.CFL protiv ekipe Zete iz Golubovaca rezultatom 1:1.

Po veoma teškom terenu Igaljani nisu uspjeli da dođu do željenog cilja, ali na kraj kad se sve sabere i oduzme možemo biti zadovoljni učinkom u prva dva kola drugog dijela šampionata 2.CFL.

U prvom poluvremenu Igaljani su pokušavali da dođu do izrazite šanse, ali falilo je sportske sreće u samoj završnici.

Na početku drugog poluvremenu, napadač Andrija Vujičić oboren je u kaznenom prostoru od strane gostujućeg golmana Aleksandra Karadžića, a glavni arbitar susreta Miloš Bošković dosudio kazneni udarac za Igaljane.

Siguran realizator sa bijele tačke bio je napadač Aleksa Maraš.

U 67.minutu Igaljani su imali još jednu šansu preko veziste Alana Aceveda, međutim njegov šut sa 10-ak metara završava preko gola.

U 85.minutu gosti dolaze do poravnanja, a gol je postigao vezista Kristijan Filipović.

I pored primljenog pogodka u samoj završnici susreta, Igaljani su imali još jednu šansu preko Alekse Maraša, ali siguran je bio gostujući golman Aleksandar Karadžić.

Sve u svemu, teška i zahtjevna utakmica izabranika Petra Gušića koje u narednom 22. kolu 2.CFL očekuje novi izazov, a ovoga puta Igaljani će gostovati ekipi Podgorice.

Napominjemo da je naš klub, navijači i posjetioci susreta 21.kola sakupio određeni iznos novca koji će biti proslijeđen na žiro-račun za liječenje naše uvažene sugrađanke, Snežane Krivokapić Radović.

13 ožujka, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)