U REŽIJI VUJIČIĆA I PEROVIĆA: FK KOM (PODGORICA) – FK IGALO 1929 0:2 (0:0)

Fudbaleri Igala 1929 savladali su u susretu 3. kola 2.CFL ekipu Koma iz Podgorice rezultatom 0:2.

Pred punim tribinama, Igaljani su u potpunosti zasluženo slavili protiv doskorašnjeg “lidera” prvenstva, ekipe Koma iz Podgorice.

U prvom poluvremenu igralo se oštro na obje strane, a po jednu šansu za postizanje pogodka imali su i domaćini kao i naš tim.

U 17.minutu Igaljani su mogli do prednosti preko Milovana Ilića, a siguran pogodak krajnjim naporom spašava štoper Slobodan Perišić.

S’ druge strane, domaćin je mogao do pogodka preko Vladimira Perišića, ali siguran je bio čuvar mreže Igala 1929, odlični Šaban Kolić.

U drugom poluvremenu Igaljani su u potpunosti bili bolji protivnik i sa dva pogodka u mreži Vojinovića sasvim zasluženo došli do jako bitne pobjede.

U 61.minutu odlično je šutirao napadač Andrija Vujičić, golman domaćih na kratko reagovao, a sve je to dobro ispratio “rezervista” Stefan Perović koji je snažnim udarcem “matirao” nemoćnog golmana domaćih, Vlada Vojinovića.

Samo par minuta kasnije, Igaljani dolaze do novog pogodka, a odličan centaršut Stefana Vica u gol pretvara napadač Andrija Vujičić.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda izabranika Petra Gušića koje u narednom kolu očekuje novi izazov, a gost na “Solilima” u 4. kolu biće ekipa Internacionala.

26 kolovoza, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)