MAJSTORIJA VUJIČIĆA I SIGURNA REALIZACIJA VICA ZA NOVA TRI BODA: FK IGALO 1929 – OFK GRBALJ (RADANOVIĆI) 2:1 (0:0)

Fudbaleri Igala 1929 savladali su u susretu 6. kola 2.CFL ekipu Grblja iz Radanovića rezultatom 2:1.

Pred svojom publikom, Igaljani su u potpunosti zasluženo slavili protiv kvalitetne ekipe Grblja i time upisali nova tri boda.

U prvom poluvremenu Igaljani su pokušavali da dođu do izrazite šanse, ali ipak gosti su uspjeli da zatvore sve prilaze ka’ golu čuvara mreže gostiju, Vidoja Popovića.

Na početku drugog poluvremena Igaljani su stigli do vođstva, a talentovani napadač Andrija Vujičić iskosa sa desne strane prelijepim udarcem savladava nemoćnog čuvara mreže gostiju, Vidoja Popovića za veliko slavlje u taboru Igaljana.

Gosti su u 73.minutu poravnali rezultat. Centrirao je vezista Jovan Vujović, a usamljen na drugoj stativi bio je Milan Damjanović koji poravnava rezultat.

U 81.minutu “rezervista” Nikša Drašković oborio je kaznenom prostoru štopera Marka Ivanovića, a glavni arbitar susreta Luka Pejović opravdano dosudio kazneni udarac za domaći sastav.

Siguran realizator sa bijele tačke bio je desni bek, Stefan Vico.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda izabranika Dejana i Krsta Perovića koje u narednom kolu očekuje novi izazov, a Igaljani će gostovati ekipi Berana.

13 rujna, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)