REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: PIONIRI POBJEDOM GRABE KA TITULI, KADETI SIGURNI PROTIV KOTORSKOG BOKELJA, PETLIĆI U ČETVRTAK GOSTUJU U RADANOVIĆIMA

Selekcije fudbalskog kluba Igalo 1929 nastavljaju pobjednički niz u okviru liga udruženja klubova Jug i Druge Kadetske lige Crne Gore.

*** KADETI ***

Izabranici Nemanje Ćorovića pružili su odličnu partiju na “Solilima”, a u bokeljskom derbiju savladan je tim iz Kotora, ekipa Bokelja rezultatom 2:0.

Od samog početka susreta, Igaljani su nametnuli željeni ritam, a propušten je veliki broj šansi kako bi rezultat bio veći.

U 62.minutu Igaljani dolaze do vođstva, a sjajnu asistenciju Ognjena Aranzula u gol pretvara vezista, Neđeljko Tomašević.

Pred sam kraj susreta, Igaljani dolaze i do novog pogodka, a svoju dobru igru na jučerašnjoj utakmici golom je krunisao talentovani napadač, Teodor Šijačić.

U narednom 15. kolu izabranici Nemanje Ćorovića na svom terenu dočekuju ekipu Petrovca.

*** PIONIRI ***

U derbiju 6. kola lige udruženja klubova Jug, “lider” prvenstva, ekipa Igala 1929 savladala je kao gost ekipu Bokelja iz Kotora rezultatom 2:4.

Odličnom taktikom trenerskog dvojca Grbić-Đurković mladi “matadori” zasigurno grabe ka osvajanju zacrtanog cilja, a to je osvajanje šampionske titule.

Ređale su se šanse kao na traci, a pravovremenim postizanjem pogodaka Igaljani su znalački i strpljivo utakmicu priveli kraju i savladali prvog konkurenta u borbi za titulu.

Golove za naš tim postigli su Ognjen Pavićević, Andrej Oroščanin, kapiten Blagoje Uzunovski i Branko Krivokapić.

U narednom 7. kolu izabranike Miloša Grbića i Mila Đurkovića očekuje novi izazov, a gost na “Solilima” biće ekipa Otrant-Olimpika iz Ulcinja.

*** PETLIĆI ***

U 6. kolu lige udruženja klubova Jug izabranike Mihaila Vujačića i Mijodraga Koprivice očekuje derbi susret protiv ekipe Grblja iz Radanovića.

Duel “pod Sutvarom” zakazan je za četvrtak sa početkom u 15 časova.

7 studenoga, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)