SJAJNA IGRA IGALJANA ZA VAŽAN TRIJUMF: FK IGALO 1929 – FK LOVĆEN (CETINJE) 4:1 (3:1)

Fudbaleri Igala 1929 savladali su u susretu 26. kola 2.CFL ekipu Lovćena iz Cetinja ubjedljivim rezultatom 4:1.

Pred svojom publikom, Igaljani su u potpunosti zasluženo slavili protiv kvalitetne ekipe Lovćena i time upisali važna tri boda.

Već u 4. minutu Igaljani su zasluženo došli do vođstva, a efektan pogodak glavom postigao je Ivan Mićunović na sjajnu asistenciju napadača Igaljana, Siniše Stanisavića.

Samo par minuta kasnije, Igaljani dolaze i do drugog pogodka, a mrežu gostujuće ekipe zatresao je Boško Dujović na asistenciju neumornog veziste, Jovana Popovića.

Nakon postignuta dva pogodka, Igaljani su nastavili ofanzivno i pokušavali da kroz kreaciju danas najboljeg igrača utakmice Ivana Alejandra More-a u potpunosti utakmicu privedu kraju.

S’ druge strane, izabranici Ivana Jablana su u 16.minutu iz prekida došli do pogodka, a u gužvi u kaznenom prostoru nespretno je reagovao kapiten domaćih, Marko Ivanović koji je u namjeri da otkloni opasnost iz kaznenog prostora postigao autogol.

Diktirajući ritam Igaljani su nastavili ofanzivno, a nagrada je stigla u 23.minutu utakmice kada je maestralni Ivan Alejandro More sjajno uposlio brzonogog Nihada Balića koji je prošao po desnoj strani, centrirao, a na pravom mjestu našao se napadač Siniša Stanisavić koji je efektnim pogodkom duplirao prednost Igaljana.

U drugom poluvremenu Igaljani su nastavili istim ritmom, a sve dileme oko pobjednika riješene su u 62.minutu kada je najbolji akter današnje utakmice, Ivan Alejandro More postigao efektan pogodak.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda izabranika Marka Šćepanovića koje u narednom kolu očekuje novi izazov, a Igaljani će gostovati u Ulcinju, ekipi Otrant-Olimpika.

30 ožujka, 2024

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)