REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: KADETI SAVLADALI “LIDERA”, PETLIĆIMA KOMŠIJSKI DERBI, PIONIRI BROJALI DO “12”

Selekcije fudbalskog kluba Igalo 1929 ostvarile su pobjede u prethodnom kolu lige Udruženja klubova Jug odnosno Drugoj kadetskoj ligi Crne Gore.

*** KADETI ***

Selekcija kadeta pod vođstvom Nemanje Ćorovića ostvarila je veliku pobjedu na gostovanju u Radanovićima protiv “lidera”prvenstva, ekipe Grblja, a krajnji rezultat bio je 0:2.

Sadržajnom igrom i dobrim akcijama Igaljani su stigli do zaslužene pobjede, a golove su postigli Stefan Vukadinović 20 i Teodor Šijačić u 66minutu.

*** PIONIRI ***

U 15. kolu lige Udruženja klubova Jug, izabranici Miloša Grbića i Mila Đurkovića ostvarili su ubjedljivu pobjedu na gostovanju u Baru protiv ekipe Balkana, a konačan rezultat bio je 1:12.

Do desete pobjede zaredom “lider” prvenstva je stigao golovima četvorostrukog strijelca Miloša Bogdanovića, po dva puta su golove postigli Ljubomir Radulović i Matija Bjeletić, dok su se u listu strijelaca upisali Marko Ivanovski, Andrej Oroščanin, Ognjen Pavićević i Damjan Vašalić.

Ovom pobjedom Igaljani snažno grabe ka osvajanju titule u pionirskoj konkurenciji.

*** PETLIĆI ***

U 17. kolu lige Udruženja klubova Jug, izabranici Mihaila Vujačića i Mijodraga Koprivice ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv ekipe Pomorca iz Bijele, a konačan rezultat bio je 2:1.

U dosta sadržajnoj utakmici, mladi “matadori” su ostvarili pobjedu protiv ekipe Pomorca, a golove za naš tim postigli su Filip Simović u 38 i Blagoje Kulinović u 39.minutu meča.

3 travnja, 2024

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)