PORAZ IGALJANA: FK OTRANT-OLIMPIK (ULCINJ) – FK IGALO 1929 2:1 (1:0)

U okviru 27. kola 2.CFL fudbaleri Igala 1929 poraženi su na gostovanju u Ulcinju od ekipe Otrant-Olimpika rezultatom 2:1.

U prvom poluvremenu Igaljani su pokušavali da kroz pas igru stvore priliku za postizanje pogodka, s’ druge strane kvalitetna ekipa Otrant-Olimpika uspjela je da iz jedne, ali dosta sumnjive šanse postigne pogodak.

U 21. minutu Igaljani su mogli do vođstva, ali sjajnu asistenciju veziste Jovana Popovića nije uspio u gol da pretvori brzonogi Boško Dujović.

U 28. minutu ekipa Otrant-Olimpika dolazi do vođstva, a umjesto da glavni arbitar svira faul u korist ekipe Igala 1929, napadač domaćih, Kristijan Škrelja je postigao pogodak i time donio prednost svom timu.

U 61. minutu ekipa Otrant-Olimpika mogla je do drugog pogodka, ali udarac nekadašnjeg igrača Igala 1929, Stefana Vica brani gostujući golman, Šaban Kolić.

U 84. minutu ekipa Otrant-Olimpika dolazi do drugog pogodka, a gol je postigao Edin Đečbitrić.

Inicijativa Igaljana krunisana je pogodkom u 89. minutu. Aleksandar Đukanović je sjajno poslao upotrebljivu loptu prema napadaču Siniši Stanisaviću koji je majstorski dodao prema “rezervisti” Bošku Borovnici koji je snažnim udarcem “matirao” iskusnog golmana domaćih, Jasmina Agovića.

Nakon pogodka, Igaljani su nastavili da napadaju prema golu domaćih, ali ekipa Otrant-Olimpika se odbranila.

U narednom 28. kolu Igaljani na svom terenu dočekuju ekipu Iskre iz Danilovgrada.

6 travnja, 2024

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)