REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: PIONIRIMA BOKELJSKI DERBI, UBJEDLJIVI KADETI PROTIV BJELOPOLJSKOG JEDINSTVA, PETLIĆI U UTORAK PROTIV ARSENALA

Selekcije fudbalskog kluba Igalo 1929 ostvarile su pobjede na svom terenu, dok je utakmica selekcija petlića Igala 1929 i Arsenala iz Tivta zakazana za utorak.

*** KADETI ***

U okviru 23. kola Druge Kadetske lige Crne Gore izabranici Nemanje Ćorovića savladali su na svom terenu ekipu Jedinstva iz Bijelog Polja rezultatom 3:1.

Kvalitetnom igrom od samog starta meča Igaljani su sa tri pogodka savladali kvalitetnu ekipu Jedinstva iz Bijelog Polja.

Golove za naš tim postigli su Uroš Čenić u 15, Nedeljko Tomašević u 32 i Danilo Božović u 38. minutu.

U narednom 24. kolu izabranici Nemanje Ćorovića biće gosti ekipi Rudara iz Pljevalja.

*** PIONIRI ***

U okviru 16. kola lige Udruženja klubova Jug izabranici Miloša Grbića i Mila Đurkovića su minimalno, ali potpuno zasluženo slavili u bokeljskom derbiju protiv ekipe Bokelja iz Kotora rezultatom 1:0.

Sjajnom igrom ove sezone Igaljani grabe ka’ osvajanju šampionske titule, a od mogućih 12, mladim “matadorima” je neophodno da osvoje još jedan bod kako bi i matematički bili novi šampioni lige Udruženja klubova Jug.

U 30. minutu sjajna akcija Igaljana kao i rutinska realizacija mladog Matije Bjeletića donijela je veliko oduševljenje u taboru Igaljana za minimalnu, ali potpuno zasluženu pobjedu sjajne generacije pionirske selekcije Igala 1929 predvođena pobjedničkim tandemom Grbić-Đurković.

U narednom 17. kolu izabranike Miloša Grbića i Mila Đurkovića očekuje novi izazov, a ovog puta protivnik je ekipa Otrant-Olimpika iz Ulcinja.

*** PETLIĆI ***

U okviru 18. kola lige Udruženja klubova Jug, izabranici Mihaila Vujačića i Mijodraga Koprivice u utorak gostuju ekipi Arsenala iz Tivta.

Susret je zakazan u 14 časova na pomoćnom stadionu u Tivtu.

6 travnja, 2024

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)