EFEKTNA REALIZACIJA SINIŠE STANISAVIĆA ZA ČETVRTU POBJEDU U NIZU: FK IGALO 1929 – FK BOKELJ (KOTOR) 1:0 (1:0)

Fudbaleri Igala 1929 savladali su u derbiju 32. kola 2.CFL ekipu Bokelja iz Kotora rezultatom 1:0.

Pred svojom publikom, Igaljani su u potpunosti zasluženo slavili protiv ekipe koja pretenduje plasman u Telekom 1.CFL i time upisali važna tri boda.

U meču na “Solilima” Igaljani su prikazali fantastičnu igru, a u većem dijelu susreta vjerna publika Novljana mogla je zasigurno zaključiti da su Igaljani ti koji pretenduju za plasman u viši rang obzirom da je savladana kvalitetna ekipa Bokelja iz Kotora koja upravo pretenduje za direktan plasman u Telekom 1.CFL.

U prvom poluvremenu obje ekipe pokušavale su da dođu do povoljne prilike za pogodak.

S’ jedne strane, Igaljani diktirajući ritam utakmice su imali šansu preko krilnog napadača Boška Dujovića, dok su gosti iz kontre pokušavali da dođu do povoljne prilike za pogodak, a najbolju je imao brzonogi Igor Poček.

U 26.minutu Igaljani zasluženo dolaze do vođstva, a uporni napadač Siniša Stanisavić dobro je ispratio grešku Kotorana i rutinski savladao nemoćnog čuvara mreže gostiju, Stefana Spasojevića.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda izabranika Marka Šćepanovića kojima je ovo četvrta pobjeda u nizu i koje u narednom kolu očekuje novi izazov, a Igaljani će biti gosti u “Donjoj Sutvari”, ekipi Grblja iz Radanovića.

30 travnja, 2024

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)