CILJ JE JASAN – TELEKOM 1.CFL: IGALJANI UPALILI “MOTORE”

Fudbaleri Igala 1929 započeli su juče pripreme pred predstojeću takmičarsku sezonu 2023/24.

Šef stručnog štaba, Petar Gušić obavio je prozivku, a na prvom treningu prisustvovalo je 20-ak fudbalera.

Iz opravdanih razloga na prvom treningu nisu prisustvovali: Aleksandar Kulinović, Mijodrag Koprivica, Boško Borovnica, Branko Borovnica, Stefan Kulinović, Vuk Vujović, Agustin Cordoba, Kareem-Hassan Smith, Guilherme Bortoletto koji će se uskoro priključiti u trenažni proces rada.

S’ druge strane, klub su napustili: Danilo Raičević, Marko Dragaš, Boško Guzina, Alan Acevedo, Yu Horike, Balša Radović, Aleksa Maraš, Miloš Ilić, Rajko Đilović, dok je Miloš Grbić odlučio da okonča svoju igračku karijeru.

Navedenim igračima klub se zahvaljuje na saradnji i želi im puno uspjeha u pronalasku novog angažmana.

Kada je u pitanju trenažni proces, uvodni dio priprema naša ekipa će odraditi na “Solilima” u Igalu, dok će glavni dio priprema po svemu sudeći biti obavljen na Zlatiboru gdje je planirano odigravanja nekoliko kontrolnih utakmica.

Jučerašnji trening odrađen je na stadionu Fudbalskog kluba Obilić iz Herceg Novog kojem se zahvaljujemo ovom prilikom na ustupljenom terenu za trenažni proces.

Ekipu su se prije početka treninga obratili članovi UO Fudbalskog kluba Igalo 1929, g-din Neđeljko Marković i g-din Vido Spaić koji su igračima poželjeli prije svega dobro zdravlje, uspješan rad, a potom i predstavili prevashodni cilj kluba, a to je plasman u Telekom 1.CFL.

Podsjećanja radi, rukovodstvo kluba je u pregovorima sa par zvučnih pojačanja, a javnost će o tome biti blagovremeno obaviještena.

7 srpnja, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)