GUŠIĆ ZAKAZAO PROZIVKU ZA 23. JANUAR, MIHAILO VUJAČIĆ NOVO LICE U STRUČNOM ŠTABU FK IGALA 1929

Prošli su Novogodišnji, a uskoro i Božićni praznici, ekipe se polako okupljaju kako bi započele pripreme za drugi dio sezone, a šef stručnog štaba FK Igala 1929, Petar Gušić zakazao je prozivku igrača za ponedeljak (23. januar) sa početkom u 13 časova.

Još uvjek nije poznat spisak svih igrača koji će se naći na prozivci, a jedno je sigurno da će biti pojačanja.

Stručni štab Igala 1929 od danas je i zvanično jači za Mihaila Vujačića. Ideja o kooptiranju nekadašnjeg asa beogradskog Obilića u “plavo-bijelu” porodicu potekla je prije nekoliko mjeseci, ali sad je već došlo do konkretizacije s’ obzirom da je iskusni stručnjak imao ugovor sa Orjenom iz Zelenike.

Iskusni stručnjak trenerski zanat započeo je u mlađim kategorijama Orjena iz Zelenike, da bi u sezoni 2011/12 bio i šef stručnog štaba Igala 1929.

Takođe, vodio je i seniorski tim Obilića iz Herceg Novog, kao i seniorski tim Orjena iz Zelenike, dok je u sezoni 2019/20 radio u stručnom štabu u Nacionalnom savezu u Kini sa selekcijom do 14 godina.

O bogatoj igračkoj karijeri popularnog “Mihe” suvišno je govoriti, a ono što možemo svi zaključiti jeste da će biti od velike pomoći u stručnom štabu Petra Gušića kao i to da se kompletirao stručni štab svih selekcija sa domaćim trenerima koji su iz Herceg Novog.

Igaljani su jesenji dio sezone završili na šestom mjestu sa 23 osvojena boda.

4 siječnja, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)