KOLIĆ, SMITH, BORTOLETTO PRVA POJAČANJA FK IGALA 1929

Nakon što je ostvaren cilj u prethodnoj sezoni, Igaljani uskoro pale “motore” pred početak nove sezone Druge Crnogorske fudbalske lige u pohod ka ostvarivanju novih ciljeva kluba, a to je ulazak u Telekom 1.CFL.

Igaljani su od danas i zvanično dobili tri vrhunska pojačanja pred početak nove sezone.

Ofanzivna linija našeg kluba od danas je jača za brazilskog internacionalca, Guilherme Bortoletto koji dolazi iz redova engleskog drugoligaša Gilingem Taun, a u karijeri je još nastupao za brazilske timove: Rio Branco, Tanabi, Coxim, Nova Conquista kao i za portugalski Vila Flor.

Drugo pojačanje za naš tim je jedan od najperspektivnijih golmana u Crnoj Gori, devetnaestogodišnji Šaban Kolić koji u redove “plavo-bijelih” dolazi iz portugalskog Nacionala.

Kolić je u sezoni 2020/21 bio jedan od najzaslužnijih igrača za ulazak bjelopoljskog Jedinstva u Telekom 1.CFL.

Takođe, novo pojačanje našeg tima je i desni bek koji pokriva i poziciju desnog krila, Karem-Hassan Smith koji nam dolazi iz redova engleskog prvoligaša, Barnslija.

Dvadesetogodišnji Smith je u karijeri nastupao i za engleske ekipe poput Guselej Junajteda i Hadersfilda.

Uprava kluba je u pregovorima sa još par zvučnih pojačanja, neki su i već dogovoreni, a u narednim danima javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Podsjećanja radi, stručni štab će u narednim danima u razgovoru sa rukovodstvom kluba dogovoriti i početak priprema pred start drugoligaškog karavana.

3 srpnja, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)