NEĐELJKO MARKOVIĆ NOVI SPORTSKI DIREKTOR KLUBA

Rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom, Zoranom Krivokapićem imenovao je Neđeljka Markovića za novog sportskog direktora Fudbalskog kluba Igalo 1929.

Marković, koji je u prethodnom periodu značajno doprinio našem klubu u ostvarivanju ciljeva kluba, u potpunosti je zaslužio funkciju koje je bilo upražnjeno, a ono što je on naglasio je od velikog značaja kako za grad tako i za klub, a to je ulazak seniorske selekcije u Telekom 1.CFL.

-Dugujem veliku zahvalnost rukovodstvu kluba kao i cjelokupnom timu na povjerenju da budem novi sportski direktor. Svojim trudom ću nastojati da ispunim cilj zajedno sa cjelokupnim timom, a to je ulazak seniorske selekcije u Telekom 1.CFL prvi put u istoriji kluba ili kroz baraž ili direktno – istakao je Marković.

Takođe, Marković je naglasio da je od izuzetne važnosti za klub i saradnja Opštine Herceg Novi sa Fudbalskim Savezom Crne Gore.

-Kao što znate, radovi na našem pomoćnom terenu idu odličnom dinamikom, a svakako želim da istaknem i odličnu saradnju Opštine Herceg Novi sa Fudbalskim Savezom Crne Gore koji su nam značajno pomogli da naša djeca dobiju novi teren sa još boljim standardima – zaključio je Marković.

29 srpnja, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)