POČINJE NOVI UPIS U ŠKOLU FUDBALA FK IGALO 1929: “BUDI DIO PLAVO-BIJELE PORODICE”

Jeste l’ čuli djeco? Vjerujte, bez šale! Počinje Škola fudbala za hercegnovske mališane!

Fudbalski klub Igalo 1929 vrši upis novih članova u Školu fudbala. Učlaniti se mogu dječaci od šest do deset godina starosti, a početak trenažnog procesa zakazan je za 01.02.2023.godine.

Hercegnovski drugoligaš odlučio je da u svim segmentima pojača stručni kadar, a tako i u Školu fudbala, koja će pod sloganom “Budi dio plavo-bijele porodice”, regrutovati najmlađe fudbalere.

Cilj Omladinske škole fudbala Igalo 1929 je prepoznavanje talenta i razvijanje sportskog duha kod mladih generacija, a naš klub kroz Školu fudbala godinama unazad ulaže dodatne napore i u mlade fudbalske nade na našim prostorima.

Ono što je jako bitno jeste da će u Školi fudbala raditi uglavnom crnogorski treneri sa područja našeg grada, a pored Vojina Miljanića stručni kadar će pojačati sledeći treneri: Petar Gušić, Mihailo Vujačić, Srđan Mandić, Miloš Grbić, Milo Đurković i Mijodrag Koprivica koji imaju diplome i licence izdate od strane FSCG, a koje nose prefiks UEFA PRO, A i B licenca.

Navedeni treneri pored svojih selekcija će biti angažovani za rad sa najmlađima, a svakako da će u radu biti i uključeni i treneri golmana.

Učlanjivanje u omladinsku školu se NE NAPLAĆUJE, a ta karakteristika čini nas jedinstvenim u našem gradu, a možemo slobodno reći i u zemlji.

Dragi mališani, čekamo vas. Postanite i vi dio plavo-bijele porodice!

18 siječnja, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)