VJETAR U LEĐA PRED POČETAK 2.CFL: RENOMIRANA KOMPANIJA “ADRIATIK 42” NOVI SPONZOR FUDBALSKOG KLUBA IGALO 1929

Renomirana kompanija i lider u remontu mega jahti u regionu “Adriatik 42” prepoznala je važnost podrške jednom od najstarijih sportskih kolektiva u Herceg Novom, Fudbalskom klubu Igalo 1929.

Ugovor o sponzorstvu u prostorijama kluba potpisali su izvršni direktor renomirane kompanije “Adriatik 42”, g-din Gijom Roše i član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Igalo 1929, g-din Vido Spaić.

Ovom podrškom se pruža pravi primjer društveno-odgovorne kompanije i gradskog sportskog kolektiva čime će se podržati ne samo ozbiljne infrastrukturne i takmičarske ambicije kluba, već i dalji razvoj rada sa omladinskim pogonom kluba i time uključiti što više djece da se bave sportom i fudbalom.

Velike ambicije kluba i ciljevi za ovu takmičarsku sezonu svakako traže i velika finansijska ulaganja kako kroz takmičarski tako i kroz organizacioni dio tako da je ovakva podrška uspješnih kompanija koje posluju u našem gradu veoma značajna i time se još jednom zahvaljujemo menadžmentu “Adriatik 42” na podršci sa nadom da će ona biti dugoročna i da ćemo zajedno ostvariti zacrtane ciljeve.

Spaić ističe da je ovo izuzetno važan trenutak za Fudbalski klub Igalo 1929 koji u ovoj sezoni ima prvoligaške ambicije.

-Zaista je ovo veoma važan trenutak za nas jer predstavlja početak jedne lijepe saradnje između Fudbalskog kluba Igalo 1929 i renomirane kompanije Adriatik 42. Siguran sam da će nam saradnja donijeti benefite jer smo zajedno jači. Nadamo se da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo i na zajedničke uspjehe u poslu – ističe Spaić.

12 kolovoza, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)