FUDBALSKI KLUB IGALO 1929 I KLUB DOBROVOLJNIH DAVALACA KRVI HERCEG NOVI POTPISALI MEMORANDUM O SARADNJI

Predsjednik Kluba dobrovoljnih davalaca krvi, g-din Zoran Srdanović i članovi UO Fudbalskog kluba Igalo 1929, g-din Vido Spaić i g-din Neđeljko Marković, poptpisali su memorandum o saradnji.

Potpisnici sporazuma, nisu krili obostrano zadovoljstvo što je saradnja i zvanično uspostavljena.

Srdanović se zahvalio rukovodstvu Kluba i izradio nadu da će se sa ovom praksom nastaviti i u budućnosti.

-Hvala fudbalskom klubu Igalo 1929 na humanosti i početku saradnje. Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv fudbalskog kluba Igalo 1929 da ozvaničimo našu saradnju koja inače ne traje samo od danas. Ovaj znak pažnje me posebno raduje jer će predstavljati veliki doprinos u našim humanim akcijama – ističe Srdanović.

Član UO kluba i ujedno i tehnički direktor, g-din Vido Spaić je zadovoljan što su u prilici da podrže dobrovoljno davalaštvo koje Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi sprovodi.

-Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da pomognemo Klubu dobrovoljnih davalaca krvi u promociji dobrovoljnog davalaštva. Nadam se da će i druga sportska društva slijediti primjer fudbalskog kluba Igalo 1929 – zaključio je Spaić.

Potpisnici memoranduma vjeruju da će dobru saradnju između Kluba dobrovoljnih davalaca krvi i Fudbalskog kluba Igalo 1929 postati praksa koja će podstaći građane na ovaj humani čin.

13 listopada, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)