REZULTATI OMLADINSKE ŠKOLE: MAESTRALNA POBJEDA KADETA, SIGURNA POBJEDA PETLIĆA I VELIKA POBJEDA PIONIRA ZA ČELNU POZICIJU

Proteklog vikenda selekcije fudbalskog kluba Igalo 1929 sa uspjehom su odigrale svoje prvenstvene utakmice u kojem su ostvarene sve pobjede kako na domaćem tako i na gostujućem terenu.

*** KADETI ***

Izabranici Nemanje Ćorovića pružili su izvanrednu partiju na “Solilima”, a savladan je “lider”, ekipa Mornara iz Bara ubjedljivim rezultatom 9:1.

Ređale su se šanse kao na traci, a svoj daroviti talenat prikazao je napadač Teodor Šijačić koji je postigao čak pet pogodaka. U listu strijelaca su se još upisali i Lazar Stanišić, Vasilije Suvočesmaković, Ognjen Pavićević i Branko Krivokapić.

U narednom 13. kolu izabranici Nemanje Ćorovića biće gosti novom “lideru”, ekipi Budve.

*** PIONIRI ***

Nakon odloženog susreta zbog velikih vremenskih neprilika, današnji susret selekcija Arsenala i Igala 1929 opravdao je epitet derbija kola.

Sjajnom igrom i odličnom postavkom izabranici Miloša Grbića i Mila Đurkovića ostvarili su veoma pobjedu protiv kvalitetne ekipe Arsenala iz Tivta i time preuzeli lidersku poziciju, a krajnji rezultat bio je 1:2.

Golove za naš tim postigli su Matija Bjeletić i Blagoje Uzunovski.

U narednom 5. kolu izabranike Miloša Grbića i Mila Đurkovića očekuje komšijski derbi, a gost na “Solilima” biće ekipa Orjena iz Zelenike.

*** PETLIĆI ***

U gradskom derbiju između naše selekcije petlića i selekcije fudbalskog kluba Pomorac iz Bijele odigrana je prava prvenstvena utakmica u kome je u potpunosti zasluženo slavila ekipa Igala 1929.

Majstorije izabranika Mihaila Vujačića i Mijodraga Koprivice krunisane su sjajnom pobjedom, a krajnji rezultat bio je 2:5 u korist naše ekipe.

Po dva pogodka za naš tim postigli su Filip Simović i Matija Pavićević dok se u listu strijelaca upisao i kapiten, Blagoje Kulinović.

U narednom 5. kolu izabranike Mihaila Vujačića i Mijodraga Koprivice očekuje novi derbi, a ovog puta gost na “Solilima” biće ekipa Arsenala iz Tivta.

24 listopada, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)