SAOPŠTENJE UO FK IGALO 1929

Nakon sinoćnjeg sastanka UO FK Igalo 1929, donešena je odluka da se naš klub obrati javnosti kao i Sudijskoj komisiji FSCG nakon odigrane utakmice 18.kola 2.CFL.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Poštovani,

Ovim putem želimo da Vam se obratimo ispred kluba jer je to naša moralna i ljudska obaveza prema ovom klubu, gradu kao i ljudima koji ovaj klub poštuju, cijene i neizmjerno vole.

Kao što ste upućeni, FK Igalo 1929 je nakon jesenjeg dijela prvenstva oštećen najviše od svih klubova 2.CFL istupanjem iz lige ekipe OFK Nikšić i oduzimanjem 7 bodova na pravdi Boga i poštenih i fer plej ostvarenih na zelenom terenu u jesenjem dijelu prvenstva. Razlog tome jeste da je naš klub bio jedini koji je odigrao 3 utakmice u jesenjem dijelu sa ekipom OFK Nikšić i time direktno najviše štete je nanijeto našem klubu.

Takođe, nakon sastanka timova 2.CFL pred početak proljećnog dijela prvenstva, uprkos revoltu navijača, ljubitelja fudbala u gradu, stručnog kadra i Uprave kluba prešli smo preko toga dostojni i krenuli u proljećni dio prvenstva da se pošteno borimo do kraja i samo smo tražili korektno i fer plej suđenje.

Nakon održanog sastanka UO FK Igalo 1929 i odgledanog snimka utakmice FK Podgorica – FK Igalo 1929 na “DG Areni” 18.03.2023.godine, došlo se do zaključka da je sudija Davor Božović od samog starta utakmice donosio odluke pretenciozno u korist domaćina, čime je sa pregršt grešaka u vođenju utakmice i nekontrolisanjem same utakmice stvorio gnijev i tenzije kako na samom terenu tako i van njega.

Pitamo se, da li zbog toga što je FK Igalo 1929 već jednom tražilo izuzeće pomenutog glavnog arbitra, možemo da shvatimo da je ovo bio revanšistički pristup od strane istog prema našem klubu, te tražimo da sudija Davor Božović ne bude više ni na jednoj utakmici gdje igra FK Igalo 1929 i samim tim tražimo izuzeće istog.

Postavljamo Vam pitanje DOKLE VIŠE?!

UO FK Igalo 1929

22 ožujka, 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)