“VEČE ŠAMPIONA”: PAVIĆEVIĆ I ĐURĐEVIĆ NAJUSPJEŠNIJI U 2023. GODINI

Nagrade i priznanja najboljim sportistima i mladim talentima, sportskim radnicima i kolektivima za 2023. godinu uručene su na svečanoj ceremoniji „Veče šampiona“ koja se održala u dvorani “Park” u Herceg Novom.

Evropski grad sporta s’ ponosom je odabrao novu generaciju uspješnih i zaslužnih za afirmaciju sporta koji rezultatima čine Herceg Novi prepoznatljivim u svijetu.

Među nagrađenim sportistima našli su se i naša dva člana kluba:

1) VUK PAVIĆEVIĆ – član selekcije petlića koju predvode Mihailo Vujačić i Mijodrag Koprivica, svojim zalaganjem, voljom i željom, kao i učinkom u prethodnoj godini zavrijedio je maksimalno poštovanje i poziv da primi prestižnu nagradu grada Herceg Novog. Talentovani Pavićević povremeno nastupa i za pionirsku selekciju koju predvode Miloš Grbić i Milo Đurković;

2) MILOŠ ĐURĐEVIĆ – član seniorske selekcije Igala 1929 koji je u prethodnoj 2023. godini dao puni doprinos i takođe zavrijedio poštovanje kao i poziv da primi prestižnu nagradu kako za njega, tako i za klub.

Nagrade su dodijelili predsjednik SO Herceg Novi, g-din Ivan Otović, potpredsjednik Opštine Herceg Novi, g-din Mirko Mustur, Sekretar sekretarijata za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju, g-din Mitar Kisjelica i predsjednik Komisije, g-din Đorđe Arnaut.

22 veljače, 2024

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)